27 Ekim 2016 Perşembe

Oxford Motosiklet Brandaları

Motosiklet sürücülerinin güvenliğini sağlamak adına birçok motosiklet aksesuarı üretilmektedir. Bununla birlikte motosikletleri korumak, konforunu arttırmak ve daha kullanışlı bir hale getirebilmek içinde birçok motosiklet aksesuarı üretilmektedir. Bu konuda motosikletleri hava faktörlerinin zararlarından ya da dış çevresel faktörlerin zararlarından korumanın bir yolu da motosiklet brandasıdır. Günümüzde farklı markalar tarafından üretilmekte olan farklı özelliklerde motosiklet brandaları mevcuttur. Özelliklerine ve kullanışlılığına göre ise hepsi bir kalite sınıflandırmasına tabi olmaktadır. Bazı markalar ise kaliteleri ile bu konuda öncü olmaktadır. Oxford motosiklet brandaları da kalitesiyle adından söz ettiren markalardan biridir.

Motosiklet brandaları motosikletleri; yağmur, toz, çamur, sıcak hava ve güneş ışınları, çizilme ve benzeri birçok olumsuzluktan koruma özelliğine sahiptir. Bu zarar önleyici özelliğinden dolayı motosiklet brandası hemen hemen tüm motosiklet sürücüleri tarafından kullanılmaktadır. Oxford firması da bu alandaki ihtiyaçları iyi bir şekilde analiz ederek karşılamak adına motosiklet brandası ve daha birçok farklı motosiklet aksesuarı üretmektedir.

Oxford firması 1973 yılında İngiltere’de kurulmuştur. Kurulduğu tarihten günümüze kadar geçen süre içerisinde Oxford markası motosiklet ve bisiklet aksesuarları üretiminde dünyanın önde gelen tedarikçilerinden biri olmayı başarmıştır. Oxford firmasının dünya genelinde 75’den fazla ülkeye ürün ihracatı bulunmaktadır. Bu da markanın dünya genelinde tanınması, bilinmesi ve tercih edilmesi anlamına gelmektedir. Oldukça geniş ürün yelpazesine sahip olan firma; motosiklet brandası, gidon aparatları, boya koruyucular, motosiklet temizlik ürünleri, motosiklet kilidi, motosiklet giyim aksesuarları ve benzeri daha birçok farklı ürün üretmektedir. Marka 2014 yılında üretim alanını ve merkezi ofisini genişleterek 100,000 metrekarelik yeni bir alanda çalışmalarına devam etmeye başlamıştır.

Neden Oxford Motosiklet Brandası?

Oxford markası dünya genelinde ürünleriyle isim yapmış bir motosiklet aksesuar tedarikçisidir. Oxford motosiklet aksesuarları konusunda uzmanlaşan ve büyüyen şirket yapısı ile kendi özel üretim alanlarında, araştırma geliştirme çalışmaları ile üretimlerini sürdürmektedir. Marka piyasada yer alan birçok motosiklet brandasından daha üstün özelliklere sahiptir. Oxford markası ürettiği branda ürünlerini kullanıcı ihtiyacına yönelik olarak geliştirmekte ve tasarlamaktadır. Oxford motosiklet brandaları standart bir ölçüde değil farklı boyut ölçülerinde üretilmektedir. Böylelikle aynı ürünün farklı boyutları, farklı boyutlardaki motosikletlerde kullanılabilmektedir. Oxford motosiklet ürünleri İngiltere’nin bir numaralı motosiklet aksesuar kaynağıdır. Oxford motosiklet brandalarında kullanılan özel dikiş yöntemi onu birçok emsal üründen ayıran temel özelliklerin başında gelmektedir.

Oxford Motosiklet Brandalarının Özellikleri

Kullanıldığı malzemeye ve dikiş yapısına göre birçok farklı özelliklerde Oxford motosiklet brandası mevcuttur. Oxford tarafından açık alan ve kapalı alana uygun özelliklerde farklı türde motosiklet brandaları üretilmektedir. Oxford kapalı alan brandaları, nefes alabilen ve tozdan koruyan bir malzeme yapısına sahiptir. Oxford motosiklet brandaları su geçirmez dikiş yapısına sahiptir. Firma tarafından scooter motosikletler, yarış motosikletleri, küçük boy motosiklet ya da büyük ebatlardaki motosikletlerin ölçüleri baz alınarak hepsi için ayrı ayrı branda tasarlanıp, üretilmektedir. Bu sayede mevcut ürün motosiklette kolaylıkla kullanılabilmektedir. Oxford motosiklet brandaları su geçirmez özel dikiş yapısına sahiptir. Aynı zamanda yumuşak iç astar özelliği bulunan brandalar motosikletleri hem içeriden hem dışarıdan korumaktadır.

Oxford brandalar elastik yapıları sayesinde motosikleti güzelce sarmaktadır ve hava alıp brandanın şişmesi engellenmektedir. Ayrıca brandaların hava alıp motosikletin üzerinden çıkmasını engellemek adına ürünlerin bazıları alt kısımdan bazıları hem alt hem göbek kısmından tutturma kayışlarına sahiptir. Bu sayede brandanın, motosiklet üzerinden düşmesi kesinlikle engellenmiş olunur. Oxford motosiklet brandaları su geçirmez özelliktedir. Ayrıca hava alabilen malzeme yapısına sahip olan brandalar, içten terlemede yapmamaktadır. Oxford tarafından üretilen motosiklet brandalarının neredeyse hepsi ısıya dayanıklı malzemeden üretilmektedir. Böylelikle branda hem güneş ışınlarından hem de egzozun sıcaklığından zarar görmemektedir. Oxford motosiklet brandaları üretilirken motosiklet çantası ve topcase takılı olan motosikletleri de düşünerek onlara uygun olacak şekilde de brandalar üretmektedir. Oxford motosiklet brandaları çift dikişli olma özelliğine sahiptir. Üretilen birçok Oxford motosiklet brandası üzerinde dahili yansıtıcı panel içermektedir. Bu sayede geceleri motosikletler kolaylıkla fark edilir olabilmektedir. Bazı Oxford motosiklet brandaları kilit deliklerine sahiptir.

Oxford Motosiklet Branda Fiyatları…

Gelişmiş teknolojili laboratuvarları, son sistem üretim makinaları ile yüksek güvenlikli ve kaliteli motosiklet brandası üreten Oxford, en çok tercih edilen markaların başında gelmektedir. Büyük ve küçük tüm boy motosikletlere uygun birçok farklı modelde motosiklet brandası üreten firma, kullanıcılarına çok çeşitli bir seçim imkanı sunmaktadır. 1973’ten bu yana yüksek teknolojili ve güvenlikli motosiklet aksesuarları üretimine devam eden Oxford markası branda olarak da; açık alan brandası, kapalı alan brandası, küçük motosiklet- büyük motosiklet brandası, topcase ve çantalı motosikletler için branda ve benzeri birçok farklı motosiklet branda modeline sahiptir. Üretilen motosiklet brandalarındaki kalite, güvenlik, tasarım ve model çeşitliliğindeki başarı kadar, Oxford branda fiyatlarındaki uygunluğu ile de ön plana çıkmaktadır. Oxford motosiklet brandası fiyatlarındaki çeşitlilik ve esneklik ile her bütçeden motosiklet kullanıcısına hitap etmektedir. Oxford motosiklet branda fiyatları 25,00 Euro’dan başlayarak, 180,00 Euro’ya kadar çıkmaktadır. Değişik tasarım ve farklı özelliklere sahip olan Oxford branda modellerinden ihtiyacınız olan brandayı bulmanız çok kolay olacaktır. Ayrıca Oxford markasına ait motosiklet branda modellerini uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile MotoPlus Motosiklet Aksesuarları Mağazasından satın alabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder