19 Eylül 2016 Pazartesi

Caberg Kasklar


Motosiklet kaskları, motosiklet kullanıcıları için büyük önem taşıyan bir ekipmandır. Hatta motosiklet kaskları kullanılması zorunlu olan ekipmanlar kategorisine girmektedir. Motosiklet kaskı, olabilmesi muhtemel kazalarda ve dış etkenlerden kaynaklı sorunlarda baş bölgesini yaralanmalardan, darbelerden, sakatlanmalardan, olumsuz hava koşullarından korumaktadır. Motosiklet kaskı denildiğinde akıllara birçok farklı marka gelmektedir. Her markanın birbirinden farklı özellikte ve kalitede motosiklet kaskları bulunmaktadır. Ancak bazı markalar var ki motosiklet kaskı üretiminde dünya genelinde öncü olmuş durumdadır. Caberg Kask’ta dünya genelinde isim yapmış, ürettiği kaskların güvenliği, kalitesi ve şıklığı ile adından söz ettiren bir marka olmuştur.

Caberg kask 1974 yılında Bergamo merkezli olarak İtalya’da kurulmuştur. 40 yıllık tecrübesi ile motosiklet kask üretimine devam eden Caberg markası; yenilikçilik, güvenlik ve kask üretim sürecindeki emniyet kültürünü marka tutkusu haline getirmiştir. Caberg kask, her zaman geleceğe yönelik yeniliklerin ve atılımların peşinde olduğunu belli etmektedir. Kullandığı Avant Garde teknolojisi sayesinde motosiklet kask sektöründe çığır açan Caberg, büyüleyici tasarımları ile her zaman başarılı modeller üretmeyi başarmıştır.

Motosiklet kasklarında güvenliği, kaliteyi ve şıklığı kendine görev edinen Caberg kask, motosiklet kasklarını uluslararası standartlara uygun özel laboratuarlarında üretmektedir. Motosiklet kask üretiminde yeniliklerin öncülerinden olan Caberg markası, aynı zamanda dünyada ilk çene açılır kask ( FLIP-UP) üretimini yaparak, bu alanda öncü bir marka olmuştur. Caberg kask, modern bir tesis binasına sahiptir. Motosikletçiler için üretilen kasklar öncelikle yasa gereği uyumluluk testine tabi tutulmaktadır ve ardından yüksek güvenlik ve en iyi konforu sunacak şekilde laboratuar ortamında çeşitli testlere tabi tutulmaktadır. Caberg kask üretmiş olduğu 6 farklı kask modelini, İngiltere Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan SHARP güvenlik testine tabi tutmuştur. Test sonucunda, 4 kask modeli 5 üzerinden 5 yıldız, diğer 2 kask modeli de 5 yıldız üzerinden 4 yıldız alarak çok iyi bir sonuç elde etmiştir.

Neden Caberg Kask?

Caberg kask, modern bir şekilde oluşturulmuş olan üretim merkezinde, motosiklet kullanıcılarının güvenliği ve rahatlığı için yüksek dünya standartlarına uygun kasklar üretmektedir. Üretilen kasklar yasalar gereği önce özel uygunluk testlerinden geçmekte ve ardından Caberg markasının özel teknolojili laboratuarlarında özel testlere tabi tutulmaktadır. Birçok farklı güvenlik testi uygulanan Caberg kask modelleri, dünya genelinde yüksek güvenlikli ve konforlu kasklar olarak bilinmektedir. Caberg kask modellerinden 4 tanesinin SHARP kask güvenlik testinden 5 yıldız alması ve 2 diğer farklı modelinin de 4 yıldız almış olması, koruma ve güvenliğinin kalitesi açısından Caberg kaskın tercih edilme nedenlerindendir. Caberg kaskların polikarbon bir malzemeye sahip olması ve ergonomik yapıda olması kullanıcılara, hem sağlamlık hem de sağlık açısından bir avantaj sunmaktadır. Caberg’in tercih edilmesindeki en büyük etkenler arasında şüphesiz, ürettiği kaskların UN ECE REG 22.05 gibi önemli bir güvenlik sertifikasına sahip olmasıdır. Caberg kask modellerinde yer alan ön hava giriş kanalları ve arka hava çıkış kanalları ile kasklarda bulunana UV cam özelliği, Caberg markasını diğer markalardan bir adım öne taşımaktadır. Caberg kask çeşitlerinin sahip olmuş olduğu mikrometrik çene bağlantı sistemi, kask kullanıcılarına büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

Caberg Kask Özellikleri

Caberg kaskların genel özelliklerine baktığımızda ilk olarak yüksek güvenlikli ve korumalı olması dikkatleri çekmektedir. Caberg tarafından üretilmiş olan mevut kask modellerinin çoğu SHARP kask çarpışma testinden 5 yıldız ve 4 yıldız alarak kalitesini ortaya koymaktadır. Caberg markasının dahili laboratuarı uluslararası standartlara sahiptir. bu laboratuar ortamında, üretilmiş olan kaskların hepsi farklı çevre koşullarında ve farklı şartlarda testlere tabi tutulmaktadır. Caberg kask modelleri, rüzgar tünelinde test edilmiş ve aerodinamik bir yapıdadır. Üretilmiş olan Caberg kaskların birçoğu güneş vizörüne sahiptir. Caberg kaskların vizörleri çizilmelere karşı dayanıklı malzemelerden üretilmektedir. Kolay çıkarılabilir, yüze uyumlu ve antibakteriyel özelliğe sahip olan Caberg kasklar hijyen açısından da kullanıcılara avantaj sağlamaktadır. Caberg kaskların üzerinde bulunan hava giriş ve hava çıkış kanalları, etkili bir hava sirkulasyonu sağlamaktadır. Vizör kilidi bulunan kask modelleri ile Caberg kask emsalleri arasında fark yaratmaktadır. Caberg kaskların hepsi UN ECE REG 22.05 güvenlik sertifikasına sahiptir. Caberg kaskları diğer motosiklet kasklarından ayıran bir başka özellik ise; çene rüzgar pedi ve burunluğa sahip olmasıdır. Ürettiği kasklardaki ilklerle de bilinen Caberg markası, dünyada ilk çene açılır kaskı üretmiştir ve çene açılır kasklarında kullanıcılara yüksek güvenlik ve kalite sunmaktadır. Caberg firmasının bir diğer ilk olma özelliği ise dünyada ilk defa motosiklet kaskı için patentli olarak sunroof hava kanalı kullanması olmuştur.

Caberg Kask Fiyatları…


Son teknolojili laboratuar ortamlarında yüksek güvenlikli ve kaliteli motosiklet kaskı üreten Caberg, en çok tercih edilen markaların başında gelmektedir. Caberg çene açılır kask, Caberg kapalı kask ve Caberg açık kask kategorilerinde birçok farklı modelde motosiklet kaskı üreten firma, kullanıcılarına çok çeşitli bir seçim imkanı sunmaktadır. 40 yılı aşkın bir süredir yüksek teknolojili ve güvenlikli kask üretimine devam eden Caberg markası; Caberg Drift kask, Caberg Duke kask, Caberg EGO kask, Caberg STUNT kask, Caberg Tourmax kask ve benzeri 10’u aşkın motosiklet kask modeline sahiptir. Üretilen motosiklet kasklarındaki kalite, güvenlik, tasarım ve model çeşitliliğindeki başarı kadar, Caberg kask fiyatları uygunluğu ile de ön plana çıkmaktadır. Caberg kask fiyatlarındaki çeşitlilik ve esneklik ile her bütçeden motosiklet kullanıcısına hitap etmektedir. Caberg kask fiyatları 149,90 Euro’dan başlayarak, 310,00 Euro’ya kadar çıkmaktadır. Değişik tasarım ve farklı özelliklere sahip olan Caberg kask modellerinden ihtiyacınız olan kaskı bulmanız çok kolay olacaktır. Ayrıca Caberg markasına ait Caberg çene açılır kask, Caberg kapalı kask ve Caberg açık kask modellerini uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile MotoPlus Motosiklet Aksesuarları Mağazasından satın alabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder